Dental Expo

De Dental Expo is veruit de grootste beurs in Nederland waarbij professionele mondzorg centraal staat. Met bijna 200 exposanten is het de plek waar je leveranciers kunt ontmoeten, op de hoogte kunt blijven van vernieuwingen binnen de branche en bij uitstek goed kunt netwerken. Wat de beurs bijzonder maakt is het feit dat innovatie belangrijk is en je hier kunt bekijken wat er in de nabije toekomst staat te gebeuren in de mondzorg en door mondprofessionals.

Easyfairs en de RAI

Al vele jaren wordt de Dental Expo georganiseerd door Easyfairs. Een toonaangevende organisatie op het gebied van beurzen en evenementen. De Dental Expo past zeer goed in het assortiment van Easyfairs. Voor de Dental Expo heeft Easyfairs voor de RAI in Amsterdam gekozen. De RAI is voor iedereen goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn diverse hallen die ruimschoots groot genoeg zijn om de bijna 8000 bezoekers te faciliteren.

Exposanten Dental Expo

Er zijn bijna 200 exposanten die de beurs vullen en maken tot wat het is. Het merendeel (ruim 140) is afkomstig uit Nederland en de overige exposanten komen letterlijk van over de hele wereld om hun producten of diensten te showen. Alles wat komt kijken op het gebied van tandheelkunde is hier aanwezig. Leveranciers van praktijkmaterialen, implantaten en protheses, de nieuwste software, kleding, hygiƫne en nog veel meer exposanten met specialisaties op het gebied van tandheelkunde leren je de laatste kneepjes van het vak.

Dental Expo Academy

Bij de Dental Expo Academy kan je diverse lezingen en seminars bijwonen die worden gegeven door de beste professionals op het gebied van mondzorg. Met een goed verhaal en mooie beelden word je volledig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen.

Praktische informatie

Wanneer je kaarten wilt kopen voor de beurs kan je dat doen op http://www.dentalexpo.nl/ . Hier kun je tevens de lijst met exposanten vinden en alle overige en up-to-date informatie die je nodig hebt voor een bezoekje aan de beurs.