De Huishoudbeurs

Ieder jaar opnieuw wordt de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam georganiseerd en trekt vooral de aandacht van de vrouwen, maar ook mannelijke bezoekers vinden steeds vaker hun weg naar dit evenement. Je kunt er uitstekend shoppen want de nieuwste producten zullen onder andere aanwezig zijn. Er zijn verschillende thema’s te vinden waardoor je het er de hele dag kunt uithouden. De Huishoudbeurs is een gezellig uitstapje voor iedereen.

Wat is de Huishoudbeurs?

De Huishoudbeurs is één van de grootste lifestyle evenement dat wordt gehouden in Nederland. Vaak gebeurd dat in de laatse week van de maand februari. Ieder jaar opnieuw in de RAI Amsterdam geniet je van de nieuwste producten en ontwikkelingen. Gemiddeld trekt het evenement ieder jaar zo’n 228.000 bezoekers en zijn er maar liefst 250 verschillende exposanten aanwezig. De beurs is onderverdeeld in verschillende categorieën. Gezondheid, home, family & fun, food & drinks, mode en make-up. De producten worden vaak uitgebreid gedemonstreerd en kunnen vervolgens direct daarna worden aangeschaft. Ook worden er diverse workshops georganiseerd waar je aan mee kunt doen. 

Tips als je de Huishoudbeurs gaat bezoeken

Als je de Huishoudbeurs gaat bezoeken hebben we een paar uitstekende tips voor je. Zo kun je optimaal genieten van de dag. Houdt er als eerst rekening mee dat de parkeerplaatsen zeer beperkt zijn waardoor het mogelijk is dat je moet parkeren bij de Arena. Vanaf die plek kun je met behulp van een shuttle naar de Huishoudbeurs toe. Wil je dit voorkomen dan kun je het beste voor 10:00 uur al aanwezig zijn. Je bent dan één van de eerste en staat de auto voor de deur. Verder moet je er rekening mee houden dat het aardig warm kan zijn binnen. Laat de jas lekker in de auto en neem een vest mee dat je om je middel kunt doen of eventueel in je tas kunt stoppen. Er is een garderobe aanwezig maar deze is snel vol. Een goede tip om een lekker warm drankje te scoren: er zijn verschillende stands in de foodhal waar je kunt genieten van een gratis kop koffie. Een grote tas meenemen is handig omdat je veel folders en proefpakketten mee kunt nemen. Tot slot kun je niet overal pinnen en/of contant betalen. Zorgen daarom dat je beide meeneemt zodat je niet teleurstellingen komt te staan.

De Huishoudbeurs met kinderen

Als je de Huishoudbeurs wilt gaan bezoeken samen met de kinderen hoeven ze zich geen enkel moment te vervelen. Op de afdeling family & fun kunnen de jonge bezoekers helemaal los. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende bordspellen uit te proberen en kunnen ze de nieuwste speelgoed uittesten. Dat is zeker nog niet alles want er is ook een groot kinderpaviljoen aanwezig waar kinderen kunnen genieten van diverse speeltoestellen. Verder kunnen ze zich inschrijven voor workshops zodat ze lekker creatief bezig kunnen zijn. Mocht je even willen rondneuzen zonder de kinderen, dan kun je ze brengen naar de kinderopvang die te vinden is op de negenmaandenbeurs. Hier hoef je niets voor te betalen.